Afstudeeropdracht (Industriële) Veiligheid - regio Noord Oost

Afstudeeropdracht (Industriële) Veiligheid


HBO student (integrale) veiligheidskunde? Lees dan snel verder, want we hebben een mooie afstudeeropdracht voor je!
Het gaat om een interessante en uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van industriële veiligheid. 

 

Opdracht
Voor Verwater Industrial Services is veiligheid een van de belangrijkste aspecten binnen ons werk. We streven altijd het hoogste veiligheidsniveau na. Dat gaat vaak goed, maar soms ook niet. We hebben de ambitie om de volgende stap te zetten op de zogeheten veiligheidsladder. 
De Safety Culture Ladder (SCL; in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen (cultuur & gedrag) in bedrijven te meten.  Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.
De bedoeling is om onze veiligheidscultuur te meten volgens deze SCL methodiek en de uitkomsten daarvan helder te analyseren. Daarna werk je deze analyse uit in concrete adviezen voor onze organisatie. Door jouw analyse en adviezen klimmen wij een trede hoger op de veiligheidsladder!

 

Wat neem je mee?
Een mooie opdracht dus, maar ook eentje die best wat van je vraagt. Uiteraard zit je in je laatste fase van je HBO opleiding (integrale) Veiligheid. Daarnaast kun je goed analyseren, ben je leergierig en neem je initiatief. Belangrijk is dat je, naast dat we jou uiteraard voorzien van informatie, ook zelf informatie ‘haalt’ binnen de organisatie. 

 

Wat bieden wij?
Naast dat we bovenstaande van je vragen, bieden wij je een uitstekende begeleiding, ruimte voor eigen initiatief en alle middelen om je opdracht goed uit te kunnen voeren. Verder ontvang je een passende stage- en reiskostenvergoeding. Je bent bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B. Er is ruimte om te werken op onze kantoren Groningen, Emmen en Delfzijl, waarbij Emmen je hoofdlocatie zal zijn. 

 

Verwater Industrial Services
Verwater Industrial Services is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.
Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor opdrachtgevers in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed en pharma.

 

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Roggema via 06-83116417 (appen kan ook)  / p.roggema@verwater.com . Of kijk op onze website www.verwaterindustrialservices.nl

 

Function

Experience
nvt
Education level
HBO

Contact

Contact
Peter Roggema
Phonenumber
06-83116417
Apply for job