Contractmanager E&I - Emmen

 

In deze uitdagende en afwisselende rol ben je enerzijds verantwoordelijk de onderhoudscontracten en anderzijds voor de projecten gericht op elektrotechniek en instrumentatie binnen een industriële omgeving. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen onder andere de (petro)chemie en olie en gas sector.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gemaakte contractuele afspraken over het beheer en onderhoud van installaties en het daarbij realiseren van de beoogde exploitatie, performance, rendement, VWGM en dergelijke. Verder stuur je het team aan en ben je aanspreekpunt. Je faciliteert hen dusdanig dat er in een prettige werksfeer gewerkt wordt. Daarnaast zorg je binnen jouw werkgebied voor het onderhouden van bestaande relaties, maar ook voor het genereren van nieuwe leads en opdrachtgevers. Je bent onderdeel van de groeistrategie voor de disciplines die Verwater Industrial Services in huis heeft in de regio Emmen.

Tevens houd je je bezig met de voorbereiding en uitvoering van projecten en ben je verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de financiële rapportages. Je richt je op de voorkomende werkzaamheden zoals ondersteuning bij het opstellen van offertes, je denkt mee bij het maken van de calculaties tijdens de offertefase.

Verdere werkzaamheden in deze functie zijn:

 • je bent regelmatig aanwezig op locatie en op de projecten om inzicht te krijgen in de voortgang en kwaliteit en je houdt HSEQ-observatierondes;
 • je signaleert kansen om aan veranderende klantwensen tegemoet te komen, met behoud van commerciële belangen;
 • je bespreekt wensen en uitgangspunten met de opdrachtgever;
 • je optimaliseert werkprocessen en ziet toe op het verloop van de werkprocessen.

 

Wat bieden wij jou? 

Een prachtige, uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiende en dynamische organisatie. Je gaat werken met een enthousiast team waar veel kennis en kunde aanwezig is. Er heerst een prettige en informele werksfeer, waar hard maar met plezier word gewerkt. Standplaats is ons kantoor in Emmen.

Verder bieden wij jou: 

 • een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk; 
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV op fulltime basis; 
 • een leaseauto, laptop en smartphone; 
 • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een uitstekend pensioen bij PMT. 

 

Wat breng je mee?

Verwater Industrial Services is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is daarom zeer belangrijk. Gezien je centrale rol en je positie tussen de opdrachtgever en onze organisatie zoeken wij een contractmanager die met tact en gevoel draagvlak kan creëren voor adviezen en oplossingen. Jij bent communicatief vaardig en hebt veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan staan.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • afgeronde opleiding HTS Elektrotechniek met ervaring binnen E&I;
 • meerdere jaren werkervaring met onderhoudscontracten en E&I projecten in een soortgelijke functie binnen de industrie;
 • ervaring met het beoordelen van (projectmatige) industriële calculaties c.q. onderhoudscontracten;
 • je bent communicatief vaardig;
 • je bent resultaatgericht en hands-on mentaliteit;
 • je bent daadkrachtig, flexibel en gedreven;
 • je beschikt over een hoog veiligheid bewustzijn: Veiligheid is voor Verwater een topprioriteit;
 • je voelt je als een vis in het water in een dynamische en veranderende werkomgeving.

 

Wie zijn wij?  

Verwater SJR is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Onderdeel van Verwater SJR is Verwater Industrial Services. Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, onderhoud (mechanical), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, piping, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noordoost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food, feed & pharma. 

 

Solliciteren  

Heb je de vacature gelezen en heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op met Peter Roggema via 06-83116417 (appen kan ook) / p.roggema@verwater.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

 

Function

Experience
minimaal 5 jaar
Education level
HBO

Contact

Contact
Peter Roggema
Phonenumber
06-83116417
Apply for job