Effectief vastleggen van processen en procedures

31 januari 2019

Het verzorgen en verduurzamen van de levenscyclus van de installaties van onze klanten is onze missie. Door dicht bij onze klanten en partners te staan en solide samenwerkingen aan te gaan, kunnen wij voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers. De kern waarden hierbij zijn veiligheid, meesterschap, daadkracht, samenwerking en transparantie. Het voortdurend verbeteren van de interne bedrijfsprocessen, technische expertise en technologie staat bij Verwater centraal, zodat onze producten en diensten op de meest efficiënte en economische wijze aan opdrachtgevers worden aangeboden.

Verwater Industrial Services is onder andere lid in het VGM Cluster van NPAL. We werken mee in een pilot bij een chemisch bedrijf binnen binnen dit cluster. Voor Verwater betekend dit input leveren en ervaringen delen voor het verder optimaliseren van veiligheid, gezondheid en milieu.

In het kader van best practices die NPAL verzameld en benoemd voor de indsutrie, zijn we als case genoemd in de nieuwsbrief van januari 2019. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

http://www.npal.nl/best_practice/effectief-vastleggen-van-processen-en-procedures/