Engineering

Van idee tot detailontwerp

Verwater Industrial Services heeft ervaren engineering teams in Nederland. Onze teams spelen een adviserende rol in het ontwerp, het uitvoeren van projecten en onmderhoud voor alle disciplines. We maken gebruik van de meest intelligente software en denken altijd een stap vooruit met innovatieve ontwerpoplossingen. Verwater Industrial Services heeft uitgebreide ervaring en kennis van alle normen in onze industrie.

Contact

Cees Elzer

Manager Engineering

0031 6 21893417

Engineering details

 

Kennis van codes en standaarden

NEN-EN-14015, EEMUA 159, EEMUA 180, EEMUA 183, PGS29, PGS15, API650, API653, API620, BS2654, ASCE 7-10, ASME codes, Eurocodes EN1990-1993, EN1090, lascodes, PED, RToD

 

Hardware Engineering

Voor het ontwerp van Elektrische installaties, toepassing van instrumentatie en het kunnen bouwen van panelen maken we gebruik van Eplan of Autocad. Voor kabelberekeningen gebruiken we Intelec.

 

Mechanical Engineering

Voor werktuigbouwkundige installatie maken we gebruik van een 3D scans en worden vervanging, modificaties,uitbreidingen en nieuwe installaties in 3D ontworpen. Vanuit dit model is er veel aan te wijzen, te bespreken, te zien en kunnen we aan de hand van verbeeldingen elkaar gedetailleerd aansturen. Door deze werkwijze komt het de kwaliteit en veiligheid in het project ten goede.

 

Project Management

Met projectmanagement worden projectplannen, veiligheidsplannen en voortgangsrapportages opgesteld. Door het beschrijven van de project aanpak en organisatie wordt transparant omschreven wie, wat, waar, wanneer en hoe gaat uitvoeren op een pragmatische manier. Een planning wordt veelal gemaakt in MS Projects.

GERELATEERDE PROJECTEN

West

ENCI IJmuiden

Siemens TIA Portal WinCC Paneelbouw functioneel ontwerp software hardware

Oost

Migratie PLC systeem waterzuivering van Hitachi naar Siemens

West

Forbo Flooring B.V.