Full-service migratie en modernisering

28 september 2021

Door verouderde besturingssystemen “vergrijzen” industriële installaties in een rap tempo. Reserveonderdelen, technische kennis en ondersteuning voor deze activa blijven afnemen. Een goede planning kan helpen de hoofdpijn te minimaliseren die gepaard gaat met het uitfaseren van deze apparatuur, maar het vereist een doordachte aanpak en strategische planning. Schakel de hulp in van externe experts, zoals Verwater, om uw verouderingsrisico te identificeren, te beperken en te elimineren voordat het te laat is.  

Het rechtvaardigen van een upgrade of migratie van een besturingssysteem is voor plantmanagers een uitdaging. Daar waar het voor de kantoorautomatisering prima is geregeld zit de productie vaak met het risico en de kosten van een verouderd besturingssysteem. Ook lijkt vaak de dreiging van veroudering minder angstaanjagend dan upgraden. Tegenwoordig kunnen technologische ontwikkelingen een reden zijn om daar anders over te denken.

Moderne technologieën zoals Industrial Internet of Things, helpen vooruitdenkende fabrikanten om de voordelen van slim produceren te benutten. Om te kunnen voldoen aan de eisen van deze moderne manier van produceren, kijken bedrijven naar nieuwe technologieën om hun processen te optimaliseren en efficiënter te presteren. Noodzakelijk om de concurrentie op de wereldmarkt voor te blijven.

Verwater’s upgrade en migratie services bieden een aantal verschillende oplossingen om verouderingsrisico's effectief in kaart te brengen en te elimineren. We helpen u vaststellen wat uw meest kritieke apparatuur, uw grootste risico's en uw migratieopties zijn. Met onze systeempartners kunnen we u dan helpen om een plan te implementeren dat voldoet aan uw toepassingseisen, budget en lange termijn doelen. Onze full-service migratie omvat een grondige gefaseerde aanpak van planning tot uitvoering, evenals continue ondersteuning.

Meer weten? U kunt een mail sturen naar sales.visno@verwater.com en wij geven graag een toelichting op onze aanpak.