Hoe Ben zich als monteur ontwikkelt in het draaien en frezen bij Verwater

13 juli 2022

Ben Möhlmann is 23 jaar, komt uit Barger-Oosterveld en is op dit moment bezig met zijn opleiding tot Verspaner aan het Drenthe College in Emmen. In 2017 is hij bij Verwater begonnen via ‘Werk en Vakmanschap’ en heeft onder begeleiding van Egbert Olsman de opleiding eerste monteur afgerond. Sinds 2020 is hij werkzaam bij Verwater en verdergegaan met de opleiding ‘Verspaner’. Ben heeft een acht gekregen op het werkstuk dat hij voor Verwater heeft ontwikkeld.

Het project

Vertel Ben, wat voor project heb je gedaan?

Ben: “Ik heb een schuifstuk gemaakt door middel van draai- en freeswerk, tappen en ruimen. Het was een heel leuk en leerzaam werkstuk om te maken en een uitdaging. Ook de docent was erg tevreden en vond dat ik het uitstekend heb gedaan”.

Speerpunt opleiden en ontwikkeling bij Verwater

Opleiden en ontwikkelen is één van de speerpunten van ons beleid. Of je als schoolverlater bij ons binnenkomt, als zij-instromer of als ervaren kracht, we gaan samen met jou kijken waar je talenten liggen en waar je naartoe wilt groeien. Wil je net als Ben op vakinhoudelijk gebied doorgroeien? Dan kiezen we een passende vakopleiding. Wil je -op termijn- een team aansturen? Dan ga je voor de basisbeginselen naar een training leidinggeven. Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen tot je tevreden bent, want dan zijn wij het ook.

Ben je benieuwd naar onze huidige vacatures?

Ga naar https://verwaterindustrialservices.nl/werken-verwater