(Junior) Leidinggevend Elektromonteur Paneelbouw - Amsterdam

Voor onze afdeling Paneelbouw op de Contactweg in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren paneelbouwer met leidinggevende capaciteiten. Of een paneelbouwer met ambitie op dit vlak.  

Hoe zit jouw functie eruit?

Verwater Panelenbouw richt zich met name op de industrie in de breedste zin van het woord. Wij hebben diverse in-house paneelbouw projecten maar hebben ook diverse projecten op locatie bij de klant. Onze klanten zijn o.a. werkzaam in de water, energie, food & feed, chemie en olie & gas. 

Als leidinggevend monteur werk je zelfstandig aan kortlopende én uitdagende projecten en geef je leiding aan het projectteam (gemiddeld 3 a 4 personen) om samen het beste resultaat te behalen. Tijdens de projecten hecht je veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en zorg je ervoor dat ook de andere leden uit je team dit nastreven. Je rapporteert de werkzaamheden naar jouw leidinggevende en bent in staat knelpunten tijdig te signaleren en op te lossen. Je bewaakt de uren, het materiaal en de benodigde gereedschappen en je stimuleert en instrueert je collega's en geeft zelf het goede voorbeeld. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de volgende dagelijkse werkzaamheden: 

 • Je assembleert en installeert besturingspanelen en energieverdelers aan de hand van tekening pakketten en instructies volgens een opgegeven planning
 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de panelen
 • Je voert visuele controles en point-to-point testen uit tbv de FAT
 • Je voert (preventief) onderhoudswerk en storingsanalyses uit, al dan niet op locatie

Wat heb je nodig voor deze functie?

Naast je gedrevenheid verwachten we dat veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog bij je in het vaandel staan. Je bent zelfstandig, secuur en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wat verder nog belangrijk is:  

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Elektrotechniek;
 • Je hebt via aanvullende trainingen specifieke kennis opgedaan van besturingspanelen en energieverdelers;
 • Je hebt ongeveer 10 jaar werkervaring als monteur met besturingspanelen en je hebt ervaring als leidinggevende of de ambitie om dit te willen doen;
 • Je bent positief ingesteld, weet van aanpakken en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je bent in bezit van een geldig VCA certificaat
 • Je hebt een geldig rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer

Wat bieden wij jou?

Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een hands-on cultuur en waar collegialiteit in het karakter zit. Jij werkt aan projecten met veel afwisseling en technische uitdagingen. Dat betekent een carrière met veel afwisseling en met vele kansen. Dat betekent dat we zullen meedenken in jouw ontwikkeling. Verder bieden wij:  

 • Een fulltime dienstverband;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Ruime verlofregeling: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Twee keer per jaar een gezellig event met alle collega’s zoals een bbq en een kerstborrel;
 • Deelname aan de personeelsvereniging waaruit verschillende activiteiten worden georganiseerd gedurende het jaar;
 • Goede pensioensopbouw;
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Verwater Industrial Services Noord West bedient de industriemarkt in de regio Noord-West Nederland. Deze regio is als een markt met diversiteit te omschrijven, waarbij het terugdringen van energieverbruik, duurzaamheid van productieprocessen en reductie van schadelijke uitstoot actuele onderwerpen zijn. Verwater Industrial Services is actief op het gebied van Electrical & Instrumentation, Mechanical en Engineering & Automation. Door het realiseren van projecten en het aanbieden van een totaalpakket aan diensten dragen wij bij aan de duurzaamheid van de installaties van onze klanten in meerdere sectoren waaronder water, energie, food & feed, chemie en olie & gas.  

Aanvullende informatie
Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes? Reageer dan snel. Met veel enthousiasme zien wij jouw sollicitatie tegemoet!

Wil je meer weten over deze vacature? Ellen Klomp, HR Adviseur, beantwoordt met plezier jouw vragen via +31 6 830 650 41.

Function

Experience
Meer dan 5 jaar
Education level
MBO niveau 4 richting Elektrotechniek

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job