Leidinggevend Monteur E&I - regio Amsterdam

In de rol van leidinggevend monteur E&I verricht je werkzaamheden aan elektrotechnische installaties binnen diverse sectoren zoals de food en feed, farmacie en petrochemie. Hier werken wij voor toonaangevende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Tata Steel, Heineken, Cargill, Bunge, Eurotank Amsterdam, Vopak, BASF, Albemarle en Vrumona. Ben jij een leidinggevende monteur E&I met al enige ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en coördinerende rol? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

In deze rol coördineer je de werkzaamheden samen met een team van enthousiaste collega’s bestaande uit (eerste) monteurs en een leerling monteur. Je takenpakket bestaat uit het opstarten, coördineren, uitvoeren en opleveren van diverse projecten in samenwerking met de Projectleider. De werkzaamheden die je coördineert voer je altijd uit naar de gelden normen. Tijdens het opstarten van de werkzaamheden zorg je ervoor dat je de juiste gereedschappen hebt op het project en dat de materialen aanwezig zijn zodat je op een efficiënte manier kan starten. Het voorbereiden van deze werkzaamheden wordt gedaan met de werkvoorbereider en de afdeling materieel. Het uitvoeren van de werkzaamheden zullen in samenwerking zijn met de opdrachtgever waarna er gewerkt wordt volgens de projectplanning. Bij afwijkingen communiceer je dit met de uitvoerder/ projectleider waarna dit doorgegeven wordt aan de opdrachtgever. In de rol van leidinggevend monteur is scope bewaking een belangrijk onderdeel, enerzijds om het project correct uit te voeren en anderzijds om afwijkingen te constateren en te melden.

Wat wij vragen?

Wij zijn op zoek naar iemand die van een lekker werktempo houdt, positief is ingesteld, graag in contact is met collega’s en met voorstellen voor de aanpassing van preventieve onderhoudsprogramma’s of vervangingsvraagstukken komt. Veiligheid is topprioriteit binnen onze organisatie, je bent dan ook altijd bewust van de omstandigheden waarin je werkt.

Daarnaast zoeken we:

 • Iemand die zelfstandig kan werken;
 • Enthousiast wordt van elektrotechniek;
 • Het leuk vind om collega’s en leerlingen aan te sturen
 • Een afgeronde Mbo-opleiding Elektrotechniek (min. niveau 3) en
 • Werkervaring als eerste/ leidinggevend elektromonteur binnen de industrie (vereiste voor deze functie).
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Rijbewijs en in het bezit van eigen vervoer;
 • Op den duur inzetbaar is voor onze storingsdienst.

Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag bij een platte organisatie met korte lijnen waar zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief belangrijk zijn. Je werkt samen met E&I specialisten waarmee jij continu voor kwaliteit gaat. In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en daarmee ook de verantwoordelijkheid om je projecten in de regio Rotterdam succesvol af te ronden. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om door te groeien. Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Naast deze goede voorwaarden is er ook ruimte voor plezier, bijvoorbeeld een zomer-bbq of een gezellige kerstborrel met alle collega’s. Verder bieden wij:

 • een functie voor 40 uur per week;
 • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • een aantrekkelijk salaris en
 • uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Verwater Industrial Services is een toonaangevende technisch dienstverlener die totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Het dienstenpakket van Verwater Industrial Services omvat E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, stops en shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord West Nederland realiseren wij dit met ruim 100 medewerkers vanaf de locatie Amsterdam. We werken voor opdrachtgevers in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma.

Aanvullende informatie
Herken je jezelf in de omschrijving? Reageer dan snel!
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Ellen Klomp (e.klomp@verwater.com, 0683065041).

Function

Education level
MBO niveau 4 richting Elektrotechniek

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job