Monteur E&I - Amsterdam

(EERSTE) MONTEUR E&I

Amsterdam

Als (eerste) elektromonteur E&I ben je werkzaam bij één van onze projectlocaties in de regio Amsterdam. Verwater is actief in diverse sectoren zoals de food en feed, farmacie en petrochemie. Hier werken wij voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Heineken, Cargill, Bunge, Eurotank Amsterdam, Vopak, BASF, Albemarle en Adriaan Goede.

Samen met een team van gezellige collega’s ben je werkzaam aan verschillende installaties. Jouw werkzaamheden omvatten het aanleggen van kabel tracés, het trekken van kabels en het aansluiten van klemmenkasten, instrumenten en andere elektrotechnische componenten. Daarnaast voer je onderhoudswerkzaamheden uit,  lokaliseer je storingen en los je deze storingen op.

Wij bieden wij jou?

Als (eerste) elektromonteur E&I kan je rekenen op een goed salaris tot € 3.500,- bruto per maand, een reiskostenvergoeding (reisuren en reiskilometers) en een goede pensioenregeling. Naast het werken in nieuwe werkkleding en goede PBM materialen vinden wij het belangrijk dat werk en privé in balans is. Verwater bied jouw daarom 38 vrije dagen bij een fulltime contract.

Bij Verwater vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Dit stimuleren wij door het bieden van een persoonlijk ontwikkelingstraject en door te investeren in jouw kennis en loopbaan. De functie van (eerste) monteur geeft jouw de mogelijkheid om door te groeien naar leidinggevend monteur en zelfs naar uitvoerder.

Naast werken horen leuke dingen er ook bij. Zo organiseert Verwater jaarlijks een zomer BBQ en met kerst een uitje, en organiseert onze personeelsvereniging meerdere malen per jaar leuke activiteiten.

Hoe ziet jouw functie eruit bij Verwater?

 • Als monteur E&I ben je continu aanwezig op onze mooie projectlocaties in de regio van Amsterdam;
 • Je verricht elektrische montage- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Je onderzoekt storingen en stelt hiervan de oorzaak vast en samen met de uitvoerder stel je verbetervoorstellen voor;
 • Je werkt zelfstandig aan installaties vanaf een tekening;
 • Je werkt veilig en werkt volgens de juiste procedures en voorschriften;
 • Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid, waarbij een klant- en resultaatgerichte houding van jou wordt verwacht.

Wat neem je mee?

 • MBO Elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Een Stipel certificaat is een pré;
 • Passie voor elektrotechniek en een hands on mentaliteit;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal;
 • VCA certificaat (basis) of bereid dit te behalen;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

WIE ZIJN WIJ?

Verwater Industrial Services is een toonaangevende technisch dienstverlener die totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. Het dienstenpakket van Verwater Industrial Services omvat E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, stops en shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten.

Ben jij de persoon die wij zoeken en wil jij onze nieuwe collega zijn? Solliciteer dan nu via onderstaande ‘solliciteer’ button en dan nodig ik je uit voor een kop koffie! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Ellen Klomp via 06 - 83065041 of e.klomp@verwater.com 

 

Function

Education level
MBO niveau 3

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job