Optimale klep- en veiligheidsprestatie met Verwater Industrial Services

29 juni 2022

Optimale klep- en veiligheidsprestatie met Verwater Industrial Services

Met onze appendage- en revisie werkplaats in Emmen werken we aan de veiligheid en betrouwbaarheid van industriële installaties. We zorgen ervoor dat een appendage zo lang mogelijk kan worden ingezet.

Onze collega’s van de appendage- en revisiewerkplaats krijgen soms wel 30 jaar oude kleppen ter revisie aangeboden. Zo blijkt maar weer dat goed onderhoud de levensduur van installaties verlengt!

We hebben bij Verwater alle diensten in huis om appendages uit te bouwen, te reviseren, te testen en weer in te bouwen. Standstellers worden weer ingeregeld. Onze klanten worden ontzorgd met alle benodigde diensten onder 1 dak.

In het kader van hergebruik zien we de laatste tijd vaker dat er appendages opnieuw worden gebruikt die afkomstig zijn uit andere installaties of toepassingsgebieden. Wij controleren en reviseren deze appendages, stellen ze opnieuw af en geven ze hiermee een tweede leven.

In de appendage en revisie werkplaats van Verwater Industrial Services doen wij aan het reviseren van:

  • Regelkleppen
  • Veerveiligheden
  • PCVs tot 350 bar testen
  • Handafsluiters
  • Vlinderkleppen
  • Druk vacuüm ventielen (Protego)

We zijn gecertificeerd voor de revisie van diverse merken zoals regelafsluiters van Samson en Prevent. En voor Veerveiligheden van Leser, Ari, Besa, Consolidated, Crosby en Econosto. Zelfs ook voor de steeds minder vaak voorkomende gewichtsveiligheden en folieveiligheden van Dikkers en Leser.

Verwater is voor Klinger gecertificeerd en er is een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de revisie van hun merken Prevent en Besa. Onze mensen zijn Leser gecertificeerd voor maintenance, repair en pilot gestuurde veiligheden.

Recent zijn de processen van onze appendage- en revisiewerkplaats gecontroleerd en in de praktijk getoetst door Lloyd’s, waarna we opnieuw gecertificeerd zijn voor de T0103 en de PRD 3.2.

Heeft u op korte of lange termijn een stop of ombouw gepland? U wilt uw appendages, kleppen goed onderhouden met een partij uit de regio? Wij helpen u graag met onze lokale diensten.