Persoonlijke ontwikkeling bij Verwater: groei door koppeling met ervaren collega's

8 maart 2023

Bij Verwater staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Of je nu als schoolverlater, zij-instromer of ervaren kracht bij ons binnenkomt, we helpen je graag bij het ontwikkelen en versterken van jezelf. Ons beleid is gericht op opleiding en ontwikkeling, en we werken met professionals die de juiste vakopleiding en werkervaring hebben.

Bovendien hechten wij veel waarde aan ervaringsoverdracht tussen collega's. Zo hebben wij Tom en Tonny, waarbij Tonny als ervaren kracht zijn kennis en ervaring overdraagt aan Tom. Dit zorgt voor een gezonde doorstroom van talent en expertise binnen ons bedrijf.

Tom is begonnen met het leren van de basisvaardigheden en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gewaardeerde kracht binnen ons team. Tonny heeft zich actief beziggehouden met het overbrengen van zijn kennis en ervaring aan Tom, zodat hij uiteindelijk zijn functie kan overnemen. Door deze koppeling van ervaren en minder ervaren medewerkers kunnen we binnen ons bedrijf zorgen voor een gezonde doorstroom van talent en expertise.

Wij zijn trots op onze medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling. Bij Verwater krijg jij de mogelijkheid om te groeien van schoolverlater tot expert in jouw vakgebied. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen ondersteunen.