Piping, Rotating, Staalwerk, montage, demontage, uitlijnen, appendages, afsluiters

Piping en Construction

 

Piping en Construction

Vanuit onderhoud en projecten heeft Verwater op diverse gebieden kennis en ervaring ingezet en verder ontwikkelt. In sommige omstandigheden en vraag van klanten werken we multidisciplinair.

Vanuit onze werkplaatsen in Emmen en Delfzijl worden projecten en onderhoud op het mechanisch vlak voorbereid. Of het nu gaat om onderhoudsstops, revisie en/of modificatie of het verhuizen of verplaatsen van machines tot en met volledige productielijnen opbouwen, wij zijn er graag bij met onze kennis en kunde.

 

Piping & Constructie

Voor diverse klanten in de regio voeren we leidingwerk en staalwerk uit in de materialen staal, roestvrijstaal (RVS) en non-ferro materialen. In onze hallen worden diverse werkstukken geprefabed en op locaties geinstalleerd voor nieuwbouw of onderhoud. Dit doen we onder onze certficieringen als ISO 3834-2:2006  en NEN-EN-ISO / ASME.

Verwater verhalen

Raf Konings, head work preparation Verwater Belgium
Verwater biedt je een grote zelfstandigheid bij het invullen van je werk

Raf Konings, hoofd werkvoorbereiding Verwater België

Lees dit verhaal

Verwater biedt je een grote zelfstandigheid bij het invullen van je werk en de kans om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Dat geeft mij het gevoel relevant en betrokken te zijn.

Contact

Arjen Hoitzing

Sales Manager

+31 (0)6 26 71 17 49

GERELATEERDE PROJECTEN

AAK Zaandijk

West

AAK Zaandijk uitbreiding