Project coördinator

Projectcoördinator E & I

Standplaats: Noord Oost Nederland

 

Ben jij iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kom jij je afspraken na? Kun jij jezelf omschrijven als iemand die flexibel is wanneer het gaat om veranderingen, het aangaan van verschillende projecten tegelijkertijd en weet jij het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen? Lees dan vooral verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectcoördinator binnen de afdeling E & I ben jij de schakel tussen de projectmanager en de uitvoering. Je bent het visitekaartje van Verwater richting de opdrachtgever en ondersteunend aan de uitvoerder en projectmanager. Je bent mede verantwoordelijk vanaf de acquisitie tot aan de oplevering van een groot project of meerdere kleinere projecten gelijktijdig volgens gemaakte werkafspraken.  Je coördineert de kleine en grote klussen van bv de ombouw van regelstraten tot productie uitbreidingen. Deze projecten zijn met name binnen onze bestaande klantenportefeuille in de Chemische, Gas en overige industrie.

Daarnaast signaleer je kansen om aan veranderende klantwensen op het gebeid van E & I  tegemoet te komen, met behoud van de commerciële belangen. Dit doe je door wensen en uitgangspunten met de projectmanager en de opdrachtgever te bespreken. Tevens ben jij in staat om jouw eigen aanbevelingen voor klanten op overtuigende wijze te beargumenteren. 

Daarnaast ben jij in staat om:

 • Zelfstandig mensen, middelen en werkmethoden effectief in te zetten;
 • Begeleidt jij, onder supervisie van de projectmanager, projectwerkzaamheden en ben je in staat om rekening te houden met kennis, kunde en motivatie van de medewerkers;
 • Neem je deel aan vergaderingen.
 • Samen met de projectmanager, regel je meer – en minderwerk met de opdrachtgever;
 • Je bent verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit, tijd- en kostenbesteding;
 • Je ordent relevante gegevens voor management en andere stakeholders;
 • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van meerwerkoffertes;
 • Je hebt ervaring met calculeren en werkvoorbereiding van projecten.

 Wat zoeken wij in jou?

Je bent ondernemend ingesteld, komt zelf met ideeën en oplossingen en een proactieve houding wordt zeer gewaardeerd. Je bent een stevige persoonlijkheid en een volwaardig gesprekspartner voor zowel klant als ons management. Daarnaast ben jij: doel- en resultaatgerichtheid, hands-on en ben je kritisch, betrokken en respectvol.

Ook vragen wij:

 • HTS/ HBO Elektrotechniek of technische bedrijfskunde met ervaring binnen de E&I techniek;
 • Meerdere jaren werkervaring met E&I projecten binnen de industrie;
 • Ervaring met het beoordelen van (projectmatige) industriële calculaties en werkvoorbereiding;
 • Kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Navision en Microsoft software pakketten;
 • Een rijbewijs B;
 • Affiniteit met WTB gerelateerde werkzaamheden.

Wij bieden jou?

Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is daarom zeer belangrijk. Gezien je centrale rol binnen een project en je positie tussen de klant en Verwater zoeken wij een techneut die met tact en gevoel draagvlak kan creëren voor adviezen en oplossingen. Jij bent communicatief vaardig en hebt veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan staan.

Verder bieden wij:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; bijvoorbeeld richting project management;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Salarisindicatie tussen €4500 en € 5200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, uiteraard afhankelijk van ervaring.
 • flexibele werktijden; minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week;
 • twee keer per jaar een gezellig event met alle collega’s zoals een BBQ en een kerstborrel;
 • deelname aan de personeelsvereniging waaruit verschillende activiteiten worden georganiseerd gedurende het jaar.

Wie zijn wij?

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Binnen Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten.

In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl en Emmen. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma. We zijn een laagdrempelig georganiseerde organisatie, de lijnen zijn kort en we kennen elkaar. We zijn trots op wat wij realiseren en hebben langdurige relaties met onze klanten.

Solliciteren  

Heb je de vacature gelezen en heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op met Karin Strous via 06- 26207515 (appen kan ook) / k.strous@verwater.com . Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

 

Function

Experience
Minimaal 2 jaar
Education level
MBO / HBO

Contact

Contact
Karin Strous
Phonenumber
+31 (0)6 26 20 75 15
Apply for job