Projectleider E&I - Industrie

                                                                              Regio Noord West Nederland/Amsterdam

Ben jij iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kom jij je afspraken na? Kun jij jezelf omschrijven als iemand die flexibel is wanneer het gaat om veranderingen, het aangaan van verschillende projecten tegelijkertijd en weet jij het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen? Lees dan vooral verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor projecten gericht op elektrotechniek en instrumentatie binnen een industriële omgeving. Het kan zijn dat je voor één groot project bezig bent, maar dit kunnen ook meerdere kleinere projecten tegelijkertijd zijn. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven zoals bijvoorbeeld Tata Steel, Heineken, BASF, Vattenfall en Gasunie.

Je houdt je bezig met het voorbereiden en uitvoering gereed maken van projecten en bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de maandelijkse financiële rapportage. Je richt je op de voorkomende werkzaamheden zoals het ondersteunen in het ontwerpen en opstellen van offertes, je denkt mee bij het maken van de calculaties tijdens de offertefase en het opnemen van werk. Vooraf stem je de werkzaamheden en bestellingen af met de uitvoerder en de werkvoorbereider om goed voorbereid te starten aan het project. Jij bent eindverantwoordelijk voor de projectmatige bestellingen, het opmaken en beheren van documenten en projectplanningen.

Regelmatig ben je aanwezig op locatie en op de projecten om inzicht te krijgen in de voortgang en kwaliteit en houd je HSEQ-observatierondes. Ook stem je eventueel meer- en minderwerk af met de opdrachtgever en bespreek je de wensen en uitgangspunten. Tevens controleer je de kwaliteit van de einddocumentatie en verwerk je de restpunten.

Je hebt in deze rol de vrijheid om verbeteringen door te voeren en adviezen te geven. En je bent bereid om een eigen team te vormen en deze intern door middel van een ontwikkeltraject verder op te leiden.

Wat wij vragen?

Verwater Industrial Services is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is daarom zeer belangrijk. Gezien je centrale rol binnen een project en je positie tussen de klant en Verwater zoeken wij een techneut die met tact en gevoel draagvlak kan creëren voor adviezen en oplossingen. Jij bent communicatief vaardig en hebt veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan staan. Contractueel ben jij goed onderlegd en je weet het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • HTS/ HBO Elektrotechniek of technische bedrijfskunde met ervaring binnen de E&I techniek;
 • Meerdere jaren werkervaring met E&I projecten binnen de industrie;
 • Ervaring met het beoordelen van (projectmatige) industriële calculaties;
 • Kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Navision en Microsoft software pakketten;
 • Een rijbewijs B. 

Wij bieden jou:

Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een hands-on cultuur en waar collegialiteit in het karakter zit. Jij werkt aan projecten met veel afwisseling en technische uitdagingen. Daarnaast biedt Verwater jou de mogelijkheid te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder bieden wij:
een fulltime dienstverband;

 • een aantrekkelijk salaris: € 3.800 - € 5.250 p/m;
 • tijd voor jezelf: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een mobiele telefoon en laptop;
 • flexibele werktijden;
 • twee keer per jaar een gezellig event met alle collega’s zoals een bbq en een kerstborrel;
 • deelname aan de personeelsvereniging waaruit verschillende activiteiten worden georganiseerd gedurende het jaar.


Wie zijn wij?

Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan technische dienstverlening in de industrie, waaronder engineering, realisatie, onderhoud, industriële automatisering, onderhoud mechanisch (Piping, Static & Rotating, metaalwerk) en Elektro & Instrumentatie (panelen, bekabeling, instrumentatie, verdeelinrichtingen, tracing), de revisie van kleppen en afsluiters, project management, inspecties (voor elektrische installaties, veiligheid, ATEX, normen en onderhoud), kalibraties, testen, continue verbetering van de productieprocessen en projecten.

We zijn actief in een groot aantal sectoren, waaronder tankterminals, olie & gas, chemie, water, papier, machinebouw, food & feed en pharma en blinken uit in een combinatie van denken en doen, met zowel engineering, projectrealisatie en onderhoud als 1 aanspreekpunt.


Aanvullende informatie
Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes? Reageer dan snel. Met veel enthousiasme zien wij jouw sollicitatie tegemoet!

Wil je meer weten over deze vacature? Ellen Klomp, HR Adviseur, beantwoordt met plezier met plezier jouw vragen via +31 683065041.

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job