Projectleider E&I - Regio Amsterdam / West Nederland

Ben jij iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kom jij je afspraken na? Kun jij jezelf omschrijven als iemand die flexibel is wanneer het gaat om veranderingen, het aangaan van verschillende projecten tegelijkertijd en weet jij het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen? Lees dan vooral verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor projecten gericht op elektrotechniek en instrumentatie binnen een industriële omgeving. Het kan zijn dat je voor één groot project bezig bent, maar dit kunnen ook meerdere kleinere projecten tegelijkertijd zijn. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven zoals bijvoorbeeld Tata Steel, Heineken, BASF, Vattenfall en Gasunie.

Je houd je bezig met het voorbereiden en uitvoering gereed maken van projecten en bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de maandelijkse financiële rapportage. Je richt je op de voorkomende werkzaamheden zoals het ondersteunen in het ontwerpen en opstellen van offertes en calculaties en het opnemen van werk. Ook stem je vooraf de werkzaamheden en bestellingen af met de uitvoerder en de werkvoorbereider om goed voorbereid te starten aan het project. Daarnaast denk je mee bij het maken van de calculaties tijdens de offertefase. Jij bent eindverantwoordelijk voor de projectmatige bestellingen, het opmaken en beheren van documenten en projectplanningen. Je bent regelmatig aanwezig op locatie en op de projecten om inzicht te krijgen in de voortgang en kwaliteit. Ook stem je eventueel meer- en minderwerk af met de opdrachtgever en bespreek je de wensen en uitgangspunten. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat je over goede communicatieve skills beschikt en een klantgerichte instelling. Je hebt de vrijheid om verbeteringen door te voeren en adviezen te geven. De werkzaamheden:

 • Je brengt structuur aan in de voorbereiding van projecten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en betrokken bij de calculatie;
 • Je stelt zelfstandig projectplannen op;
 • Je controleert de kwaliteit van de einddocumentatie en verwerkt de restpunten;
 • Je coördineert de uitbesteding van diensten en producten aan derde (onderaannemingen);
 • Je verzorgt de opleverdocumentatie van projecten;
 • Je stuurt een projectteam aan, zorgt dat de projectplanning nageleefd wordt en monitort deze;
 • Je houdt HSEQ-observatierondes;
 • Je bent in staat om onderhanden werk te monitoren.

Wat wij vragen?

Gezien je centrale rol binnen een project en je positie tussen de klant en Verwater zoeken wij een techneut die met tact en gevoel draagvlak kan creëren voor adviezen/ oplossingen. Jij bent communicatief vaardig en hebt veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan staan.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • HTS/ HBO Elektrotechniek of technische bedrijfskunde met ervaring binnen de E&I techniek;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met E&I projecten binnen de industrie;
 • Je hebt ervaring met het beoordelen van (projectmatige) industriële calculaties;
 • Je bent bereid om een eigen team te vormen en deze intern door middel van een ontwikkeltraject verder op te leiden.
 • Verwater Industrial Services is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk.
 • Kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Navision en Microsoft software pakketten;
 • Een rijbewijs B.

 

Wij bieden jou:

Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een hands-on cultuur en waar collegialiteit in het karakter zit. Jij werkt aan projecten met veel afwisseling en technische uitdagingen. Contractueel ben jij goed onderlegd en je weet het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen. Naast hard werken is er ook ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en voor plezier, bijvoorbeeld een zomer-bbq of een gezellige kerstborrel met alle collega’s. Verder bieden wij:

 • een fulltime dienstverband;
 • een aantrekkelijk salaris: € 3.700 - € 5.100 p/m (ex. bonus);
 • tijd voor jezelf: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een mobiele telefoon en laptop;
 • flexibele werktijden;
 • deelname aan de personeelsvereniging waaruit verschillende activiteiten worden georganiseerd gedurende het jaar.


Wie zijn wij?

Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan technische dienstverlening in de industrie, waaronder engineering, realisatie, onderhoud, industriële automatisering, onderhoud mechanisch (Piping, Static & Rotating, metaalwerk) en Elektro & Instrumentatie (panelen, bekabeling, instrumentatie, verdeelinrichtingen, tracing), de revisie van kleppen en afsluiters, project management, inspecties (voor elektrische installaties, veiligheid, ATEX, normen en onderhoud), kalibraties, testen, continue verbetering van de productieprocessen en projecten.

We zijn actief in een groot aantal sectoren, waaronder tankterminals, olie & gas, chemie, water, papier, machinebouw, food & feed en pharma en blinken uit in een combinatie van denken en doen, met zowel engineering, projectrealisatie en onderhoud als 1 aanspreekpunt.

Aanvullende informatie
Kom jij onze vestiging in Amsterdam versterken? We wachten met spanning op jouw reactie. Herken je jezelf in deze omschrijving reageer dan snel!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Ellen Klomp (+31 683065041)

Function

Experience
Meer dan 5 jaar
Education level
HBO

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job