Projectmanager E & I

In deze uitdagende en afwisselende rol ben je verantwoordelijk voor projecten gericht op elektrotechniek en instrumentatie binnen een industriële omgeving. Het kan zijn dat je met één groot project bezig bent, maar dit kunnen ook meerdere (kleinere) projecten tegelijkertijd zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gemaakte contractuele afspraken over het beheer en onderhoud van installaties en het daarbij realiseren van de beoogde exploitatie, performance, rendement, VGM en dergelijke. Daarnaast zorg je binnen jouw werkgebied voor het onderhouden van bestaande relaties, maar ook voor het genereren van nieuwe leads en opdrachtgevers.

Tevens houdt je je bezig met de voorbereiding en uitvoering van projecten en ben je verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de financiële rapportages. Je richt je op de voorkomende werkzaamheden zoals het ondersteunen in het ontwerpen en opstellen van offertes, je denkt mee bij het maken van de calculaties tijdens de offertefase en het opnemen van werk. Vooraf stem je de werkzaamheden en bestellingen af met de uitvoerder en de werkvoorbereider om goed voorbereid te starten aan het project. Jij bent eindverantwoordelijk voor de projectmatige bestellingen, het opmaken en beheren van documenten en projectplanningen.

Kortom, je bent technisch inhoudelijk, proces- en projectmatig, maar ook commercieel bezig. Een prachtige en afwisselende baan!

Verdere werkzaamheden in deze functie zijn:

 • werk bespreken met toegewezen collega’s, verdeling van werkzaamheden, geven van instructies en verschaffen van operationele informatie;
 • je bent regelmatig aanwezig op locatie en op de projecten om inzicht te krijgen in de voortgang en kwaliteit en je houdt HSEQ-observatierondes
 • je signaleert kansen om aan veranderende klantwensen tegemoet te komen, met behoud van commerciële belangen;
 • je bespreekt wensen en uitgangspunten met de opdrachtgever;
 • je optimaliseert werkprocessen en ziet toe op het verloop van de werkprocessen.

Wat bieden wij jou? 

Een prachtige, uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiende en dynamische organisatie. Je gaat werken met een enthousiast team waar veel kennis en kunde aanwezig is. Er heerst een prettige en informele werksfeer, waar hard maar met plezier word gewerkt. Standplaats is ons kantoor in Emmen.

Verder bieden wij jou: 

 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk; 
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV op fulltime basis; 
 • een leaseauto, laptop en smartphone; 
 • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een uitstekend pensioen bij PMT. 

 

Wat breng je mee?

Verwater is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is daarom zeer belangrijk. Gezien je centrale rol binnen een project en je positie tussen de opdrachtgever en onze organisatie zoeken wij een projectmanager die met tact en gevoel draagvlak kan creëren voor adviezen en oplossingen. Jij bent communicatief vaardig en hebt veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan staan. Contractueel ben jij goed onderlegd en je weet het projectleiderschap met een operationele drive te benaderen.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • afgeronde opleiding HTS Elektrotechniek of technische bedrijfskunde met ervaring binnen E&I;
 • meerdere jaren werkervaring met E&I projecten in een soortgelijke functie binnen de industrie;
 • ervaring met het beoordelen van (projectmatige) industriële calculaties;
 • kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Navision en Microsoft software pakketten;
 • je beschikt over een hoog veiligheid bewustzijn: Veiligheid is voor Verwater een topprioriteit;
 • je voelt je als een vis in het water in een dynamische en veranderende werkomgeving.

Wie zijn wij?  

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Onderdeel van Verwater is Verwater Industrial Services. Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, onderhoud (mechanical), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, piping, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl en Emmen. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food, feed & pharma. 

Solliciteren  

Heb je de vacature gelezen en heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op met Karin Strous via 06-26207515 (appen kan ook) / k.strous@verwater.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Function

Experience
Minimaal 2 jaar
Education level
HBO/WO

Contact

Contact
Karin Strous
Phonenumber
+31 (0)6 26 20 75 15
Apply for job