Oost

Dit is regio Oost

Engineering, bouw, testen en inbedrijfstelling van paneel ventilatiesysteem Shell

Voor Shell Rijswijk heeft Verwater Industrial Services de opdracht gekregen voor de realisatie van het vervangen van het paneel van het ventilatiesysteem van de parkeergarage Siep in Rijswijk.

- Het oude paneel is afgekoppeld, bestaande bekabeling is gelabeld voor heraansluiting

- Bestaande tekenpakket is aangepast naar nieuwe situatie in Eplan

- Het nieuwe paneel is geëngineerd, componenten zijn ingekocht, ingebouwd en het paneel is geheel getest alvorens transport naar locatie

- Software (Siemens) migratie is doorgevoerd en getest

Verwater bouwt elektrische installatie nieuwe bietenwasstraat Suiker Unie

Voor de vernieuwing van de bietwasinstallatie heeft Verwater de opdracht gekregen om:

- Kabel werk van de oude installatie te verwijderen en te slopen

- Nieuwe ladderbanen gemonteerd, kabels getrokken en 2 zijdig aangesloten, swing guard, snelheidsmetingen en noodstop circuits voorzien

- Panelen gebouw en geinstalleerd (Fiber optic, control panels, Remote I/O, Stainles steel connection boxes)

- Testing, commissioning en Start-up gecoordineerd

 

Migratie PLC systeem waterzuivering van Hitachi naar Siemens

De waterzuivering van de milieu boulevard in Groningen, genaamd Stainkoeln, heeft besloten in het kader van beperking van risico in uitval van de waterzuivering de automatisering te laten vervangen. Na een uitgebreide studie is er voor gekozen om het geheel om te zetten naar een Siemens systeem.

Verwater heeft de opdracht gekregen voor de volgende werkzaamheden:

1. As-built/ de huidige situatie in kaart te brengen en de engineering voor ombouw in te vullen. Hierbij zijn 2 separate PLC systemen (Mitsubishi & Hitachi) naar 1 systeem (Siemens) overgezet.

Regelkleppen onderhouds contract BP

Voor BP Raffinaderij Rotterdam voert Verwater de dagelijkse onderhoudswerken uit aan Regelkleppen en Veiligheden in haar geavanceerde werkplaats in Hoogvliet. Door de spreiding worden de hoeveelheden gereduceerd tijdens de geplande Turn Arounds. Hierdoor zijn de werkzaamheden beheersbaar en wordt het kritische equipment periodiek gecontroleerd waardoor de prestaties van het equipment goed zijn. Alle kleppen worden gecertificeerd door Verwater waardoor zij voldoen aan de wet- en regelgeving.

Abonneren op RSS - Oost