West

Dit is regio West

Lassie HKL project

Voor de Lassie fabriek in Wormerveer hebben wij het verzoek gehad voor het uitbreiden van de installatie met een nieuwe hoofdverdeelinrichting. Deze moest worden aangesloten op een nieuwe transformator met 1600kVA. Tevens moesten we een bestaande verdeelinrichting op de nieuwe verdeler omzetten. Opvallend was dat het omzetten van de verdelers buiten normale werkuren gedaan moest worden.

HVC STS/TOS slakkentransport - LOTO project

Het project STS/TOS slakkentransport LOTO betrof het inbouwen van veiligheidssystemen zodat de LockOut-TagOut procedure gemakkelijker maar veilig doorlopen kan worden.

Bij de oude procedure moesten op diverse locaties installaties afgeschakeld worden en zekeringen getrokken worden, wat veel tijd vergde om dit veilig te doen.

Door het inbouwen van een veiligheidssysteem d.m.v. veiligheids-PLC, diverse relais en een bedieningspaneel zijn de installaties voorzien van een veilige LOTO-installatie.

Adriaan Goede Walker II project

De projectscope was het opstellen van een software technisch ontwerp, het leveren, leggen, installeren en aansluiten van diverse draadgoten, werkschakelaars, bekabeling, instrumenten en het leveren en ontwerpen van een nieuwe Rittal verdeler. Tijdens dit project zijn alle disciplines van Verwater Industrial Service benut, software/ hardware engineering, panelenbouw en de montage afdelingen.

Forbo vervangen veldwerk recycling

De recycling afdeling van de Forbo verwerkt recyclebaar linoleum tot stof wat dienstdoet als grondstof voor linoleum ondergrond. Verwater heeft hier het grootste deel van de bestaande bekabeling vervangen en aangesloten op de nieuwe besturingskasten welke door onze paneelbouw afdeling waren gebouwd, daarnaast hebben we ook de infra van de installatie uitgebreid. Eén van de uitdagingen voor dit project was om de bestaande installatie, in een korte tijd van 2 weken, af te koppelen, de nieuwe installatie aan te sluiten en in bedrijf te stellen.

Oiltanking Amsterdam Vapour measurement

Oiltanking heeft 81 terminals wereldwijd, onder andere ook in Terneuzen, Antwerpen, Gent en Kopenhagen. Oiltanking Amsterdam is een van de de grootste terminals van deze regio.
 
Vanwege milieueisen hebben we de dampmeting voor 2 tankputten met in totaal 11 opslagtanks geïnstalleerd en elektrisch aangesloten. Dit omvatte kabelbakken (natobaan) en de totale elektrische bedrading voor de installatie.

AAK Zaandijk uitbreiding

AAK is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van speciale plantaardige oliën en vetten voor de levensmiddelenindustrie en is specialist in klant specifieke vetcomposities. De productielocatie in Zaandijk is gespecialiseerd in hoogwaardige olie en vetten. AAK is inmiddels gestandaardiseerd op Siemens PCS7 met Route Control. Het project betrof een uitbreiding van de installatie, waardoor er meer geproduceerd kan worden en ook een flexibelere productie met minder fouten d.m.v. slimme automatisering.

Pagina's

Abonneren op RSS - West