RNR Projects Maintenance Services BV sluit zich aan bij Verwater Industrial Services

29 april 2019

Met meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van projecten en services op het gebied van industriele installaties en kranen is RNR een gerenommeerd speler in de Amsterdamse haven en op menig industriele locatie. De 15 medewerkers van RNR staan bekend om hun kennis van complexe installaties en constructies. Geen klus is voor RNR te uitdagend.

In de moderne werkplaats in Zaandam kunnen onderdelen worden gefabriceerd met behulp van de draai- en freesmachines en constructies gerealiseerd in de las- en constructiehal. In Zaandam bevindt zich ook het kantoor. De monteurs realiseren vervolgens de projecten en services bij de opdrachtgevers. Hiervoor zijn zij voorzien van volledig uitgeruste servicebussen.

De diensten en werkplaats van RNR sluiten naadloos aan op het dienstenpakket van Verwater Industrial Services. Verwater is een toonaangevend technisch dienstverlener die zich begeeft op het vlak van E&I, E&A en panelenbouw en mechanische services, zoals piping en constructie, rotating en revisie. In deze laatste discipline vult RNR Verwater perfect aan.

Waarom sluit RNR zich aan bij Verwater Industrial Services?

Ruud van Putten, oprichter en voormalig eigenaar: “Vanwege persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt mijn bedrijf elders onder te brengen. Na zorgvuldige afweging ben ik uiterst content in Verwater Industrial Services een koper van de aandelen te hebben gevonden. Ik laat RNR met trots achter in de capabele handen van de mensen van Verwater en ben er van overtuigd dat het bedrijf en de medewerkers binnen het grotere geheel van Verwater toekomstbestendig zullen floreren.”

Raymond Zondervan, bedrijfsleider: “Samen met mijn collega’s ben ik blij dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen als onderdeel van Verwater Industrial Services. Wij hebben een historie van innovativiteit, creativiteit en doorgaan waar anderen stoppen; binnen Verwater kunnen we deze insteek behouden en ons mooie bedrijf verder uitbouwen.”

Eelco Fokkens, managing director Verwater Industrial Services: “De integratie van RNR is een win-win situatie. Het dienstenpakket, maar nog meer de insteek en waarden van RNR passen precies bij die van Verwater. Een “can-do - mentaliteit”, gekoppeld aan sterke inhoudelijke technische kennis. Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.”

RNR zal als zelfstandige eenheid opereren onder Verwater Industrial Services Noord West, waarbij de klanten van beide bedrijven profiteren van de uitbreiding van het dienstenpallet.

Voor meer informatie over RNR kijk op http://www.rnrbv.nl