Rotating

 

Rotating

Rotating

Met onze rotating afdeling worden pompen (verdringer en Centrifugaal), appendages (Klepafsluiters, schuifafsluiters, membramen, kogelafsluiters en vlinderkleppen), tandwielkasten en koppelingen (Starre en flexibele koppelingen, overbrengingen, As-ondersteuning, Wentel- en glijlagers, As-afdichtingen en Seals) en roerwerk gereviseerd en onderhouden.

 

Demontage en montage

Tevens bieden we onze klanten ondersteuning op locatie voor onderhoud stops met een geheel team en revisie en modificatie voor het opstellen en aansluiten, balanceren, laseruitlijning van koppelingen en V-snaren. Aan de hand van een gedegen stappenplan en planning worden de zaken pragmatisch aangepakt.

 

Verwater verhalen

Tomas
Ik hou van de hands-on cultuur en bezoek regelmatig het werkveld

Thomas Heriban, Engineer

Lees dit verhaal

Als engineer is het de combinatie van zowel nieuwbouw als onderhoudsprojecten wat mijn baan zo interessant maakt. Ik hou van de hands-on cultuur en bezoek regelmatig het werkveld. Bij nieuwbouw gaat het om het hele proces van de opdracht binnen krijgen, contact hebben met de werkplaats tot uiteindelijk het kunnen zien van het eindresultaat. Bij onderhoud is het geweldig om een grote scope te krijgen waar ik lange tijd mee aan de slag kan.

Contact

realisatie industriële installaties automatisering elektro werktuigbouw
Ralph Nienhuis

Sales Manager Noord Oost

+31 (0) 615023247
Arjen Hoitzing

Sales Manager

+31 (0)6 26 71 17 49

GERELATEERDE PROJECTEN

West

ENCI IJmuiden