Teamleider sales support

Heb jij het in je om de optimale balans te creëren tussen een commerciële en coördinerende rol en ben en jij dé poortwachter voor nieuwe opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van teamleider sales support.

Verwater Industrial Services Noord Oost groeit. En daarmee ons calculatieteam. Jij gaat ons team versterken en gaat deze groei in goede banen leiden! Je zorgt dat de toenemende aanvragen van onze opdrachtgevers worden opgepakt en verdeelt dit op een juiste wijze over het team. Natuurlijk houd je hierbij ook rekening met de kennis, kunde en motivatie van de medewerkers en zorg je voor een goede sfeer. Uiteraard is het jouw taak dat het team optimaal het werk kan uitvoeren. Je onderneemt actie indien nodig.  Je bent voor management en verschillende afdelingen aanspreekpunt voor nieuwe en lopende aanvragen en werkt nauw samen met sales.

Je verdiept je in elke aanvraag en probeert in samenwerking met sales en andere afdelingen tot de beste oplossing en een goede prijs/kwaliteit verhouding te komen met als doel een zo optimaal mogelijke aanbieding voor onze (potentiële) opdrachtgever te maken.

Je komt te werken in een enthousiast en zelfstandig team waarbij je met name werkzaam bent op onze vestigingen in Groningen en Emmen. Verwater Industrial Services Noord Oost opereert in meerdere disciplines. Je zult multidisciplinair inzetbaar zijn. Een grote pré is dan ook dat je kennis hebt van zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische kant van ons werkveld. Het is een functie waarbinnen ruimte is voor eigen initiatief en daarnaast een proactieve houding wordt verwacht.

Verdere werkzaamheden in deze functie zijn:

 • het specificeren van een bestek of aanbesteding;
 • het controleren en verifiëren van de aanwezigheid van de benodigde technische documenten;
 • werk bespreken met toegewezen collega’s, verdeling van werkzaamheden, geven van instructies en verschaffen van operationele informatie;
 • het aansturen van de cost engineers en hun sparringpartner zijn;
 • opstellen van conceptoffertes/ conceptinschrijvingen, adviseren van en toelichting geven op  waar nodig;
 • je bereidt de projectoverdracht op verzoek voor en stelt desgewenst de projectplanning met benodigd projectbudget op;
 • het bewaken van de afdelingsplanning en het bijschakelen wanneer dit nodig is.


Wat bieden wij jou? 

 Een prachtige, uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiende en dynamische organisatie. Je komt terecht in een gedreven en leuk team met een prettige werksfeer, waar hard maar met plezier wordt gewerkt. De cultuur van onze organisatie is informeel, ambitieus en klantgericht. Ook is er genoeg ruimte voor gezelligheid zoals een zomer-bbq en kerstborrel.  

 Verder bieden wij jou: 

 

 • een gedreven, enthousiast en leuk team;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk; 
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV op fulltime basis; 
 • een laptop en smartphone; 
 • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goed pensioen bij PMT. 

Wat  Breng je mee?

Gezien je centrale rol binnen Verwater Industrial Services zoeken wij een teamleider sales support die proactief is, de samenwerking zoekt en communicatief vaardig is. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van en ervaring met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische kant binnen ons werkveld.

Verder breng je mee:

 • een afgeronde technische HBO opleiding (bij voorkeur werktuigbouwkunde of elektrotechniek)
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een projectorganisatie;
 • werkervaring / rol als projectleider / projectmanager is een pré;
 • je bent een netwerker, zowel binnen als buiten het bedrijf;
 • je voelt je als een vis in het water in een dynamische en veranderende werkomgeving.

Wie zijn wij?  

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Onderdeel van Verwater is Verwater Industrial Services. Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, onderhoud (mechanical), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, piping, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed en pharma. 

Solliciteren  

 Heb je de vacature gelezen en heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op met Karin Strous via 06- 26207515 (appen kan ook) / k.strous@verwater.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

 

 

Function

Experience
Minimaal 5 jaar
Education level
HBO/WO

Contact

Contact
Karin Strous
Phonenumber
+31 (0)6 26 20 75 15
Apply for job