Technisch trainee Groningen/Emmen/Delfzijl

Technisch trainee

werktuigbouwkundig / elektrotechnisch

 

Ben je bijna klaar met je studie en ben je op zoek naar een diverse en leerzame werkomgeving? Ga dan aan de slag als trainee bij Verwater Industrial Services! In deze functie krijg je de ruimte om met zowel je vakinhoudelijke als je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Wegens sterke groei van onze organisatie zoeken wij verschillende trainees op MBO- en HBO niveau. Zowel op werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een combinatie van beide is ook mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met je, elk programma is maatwerk!

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een prettige werkomgeving in een dynamische organisatie waarin naast werken ook ruimte is voor een gezellige zomer-bbq, kerstborrel of borrel op de vestiging

  • Niet samen werken, maar samenwerken!

  • Ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden

  • Voldoende ruimte om lekker uit te rusten, namelijk 25 vakantiedagen en 13 ADV;

  • Uitzicht op een vast dienstverband;

  • Uitstekend salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Afhankelijk van je rol een laptop en mobiele telefoon.

Onze organisatie

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor opdrachtgevers in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Peter Roggema via 06-83116417 (appen kan ook) / p.roggema@verwater.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Function

Experience
Minder dan 1 jaar
Education level
MBO / HBO

Contact

Contact
Peter Roggema
Phonenumber
06-83116417
Apply for job