Trainee Elektro (regio Noordoost)

 

TRAINEE Elektro  

Groningen / Drenthe 

 

Als (bijna) afgestudeerde HBO/WO-er sta jij aan het begin van je carrière; hèt moment om jouw kennis toe te gaan passen in de praktijk. Specifiek voor onze discipline Engineering & Automation zijn we op zoek naar een trainee. Als trainee bij Verwater Industrial Services Noord Oost neem je een kijkje in de keuken van verschillende afdelingen en zal je de diversiteit ervaren die onze organisatie te bieden heeft.  Je kunt dan denken aan werkvoorbereiding, document control, (financiële) planning, calculatie en organisatie van projecten. Je helpt en ondersteunt daarbij de projectleiders en projectmanager. Ook kijk je naar onze processen en signaleer je waar het anders of beter kan. Continue op zoek naar verbetering van onze dienstverlening! In deze functie krijg je de ruimte om zowel met je vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.  

 

Wat zoeken wij in jou? 

 Met jouw nieuwsgierige inslag ben je de ideale trainee voor onze afdeling. Je bent een ondernemend type en wilt alles wat je tegenkomt begrijpen. Daarnaast durf je met nieuwe oplossingen en ideeën te komen. Je bent een proactief persoon die goed zelfstandig kan werken maar ook graag samenwerkt. 

Daarnaast: 

 • heb je jouw HBO/WO-opleiding elektrotechniek) afgerond of bijna afgerond; 
 • ben je leergierig;
 • stap je gemakkelijk af op collega’s;
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; 
 • heb je de beschikking over eigen vervoer. 

 

Wat bieden wij jou? 

Een leerzaam en uitdagend traineeship binnen een groeiende, internationale organisatie met een prettige werksfeer, waar hard maar met plezier wordt gewerkt. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en klantgericht. Ook is er genoeg ruimte voor gezelligheid en informeel contact met collega’s.  

Verder bieden wij jou: 

 • een gedreven, enthousiast en gezellig team;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen als professional; 
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV op fulltime basis; 
 • een laptop en smartphone; 
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • ook al lijkt je pensioen nog ver weg, we regelen alvast een goed pensioen bij PMT.

 

Wie zijn wij?  

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Onderdeel van Verwater is Verwater Industrial Services. Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed en pharma. 

 

Function

Experience
nvt
Education level
HBO

Contact

Contact
Anja van den Berg
Phonenumber
+31(0)6 83059784
Apply for job