Trainee - Groningen / Drenthe

 

Als (bijna) afgestudeerde HBO/WO-er sta jij aan het begin van je carrière; hèt moment om jouw kennis toe te gaan passen in de praktijk. Als trainee bij Verwater neem je een kijkje in de keuken van verschillende afdelingen en zal je de diversiteit ervaren die onze organisatie te bieden heeft. De (financiële) planning en organisatie van projecten.  Je kunt dan denken aan werkvoorbereiding, document control, innovatie binnen onze marktsegmenten en calculatie. In deze functie krijg je de ruimte om zowel met je vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.  

 

Wat zoeken wij in jou? 

Met jouw nieuwsgierige inslag ben je de ideale trainee voor onze afdelingen. Je bent een ondernemend type en wil alles wat je tegenkomt begrijpen. Daarnaast durf je met nieuwe oplossingen en ideeën te komen. Je bent een proactief persoon die goed zelfstandig kan werken maar ook graag samenwerkt.  

Daarnaast: 

  • heb je jouw HBO/WO-opleiding (bijna) afgerond, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek; 
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; 
  • heb je de beschikking over een rijbewijs B. 

 

Wat bieden wij jou? 

 Een leerzaam traineeship binnen een groeiende, internationale organisatie met een prettige werksfeer, waar hard maar met plezier wordt gewerkt. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en klantgericht. Ook is er genoeg ruimte voor gezelligheid zoals een zomer-bbq en kerstborrel.  

 

Verder bieden wij jou: 

  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen; 
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV op fulltime basis; 
  • een laptop en smartphone; 
  • een goede pensioenregeling bij PMT. 

 

Wie zijn wij?  

Verwater SJR is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. 

Onderdeel van Verwater SJR is Verwater Industrial Services. Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma. 

 

Solliciteren  

Heb je de vacature gelezen en heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op met Peter Roggema via 06-83116417 (appen kan ook) / p.roggema@verwater.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

 

 

 

Function

Education level
HBO / TU

Contact

Contact
Peter Roggema
Phonenumber
06-83116417
Apply for job