Uitbreiding dienstverlening door overname

1 juni 2019

Verwater Industrial Services BV heeft per 1 juni 2019 de activiteiten en medewerkers van de werkplaats van EMMTEC Services B.V. op het EMMTEC Industry & Business Park in Emmen overgenomen.

De overname past uitstekend binnen de strategie van Verwater Industrial Services om verder te groeien als industriële dienstverlener. Het biedt het bedrijf de mogelijkheid om haar dienstverlening uit te breiden met kalibraties, instrumentatie revisie, kleppenrevisie, afsluiter revisie en balanceer werkzaamheden.

Door de expertise van onze nieuwe collega’s wordt bovendien de kennis en potentie om te groeien in deze tak van dienstverlening verstevigd. De organisaties kenmerken zich door vakkundige, bevlogen en enthousiaste medewerkers, met een pragmatische manier van werken. Beide partijen hechten grote waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Voor EMMTEC Services B.V. betekent deze overname dat een duurzame werkgelegenheid voor de betreffende medewerkers is geborgd. Voor de klanten betekent het continuïteit en uitbreiding van de dienstverlening.

Deze overname past in de groeiambitie van Verwater Industrial Services. Naast autonome groei blijven wij op zoek naar overnames die kunnen helpen ons aanbod van diensten te vergroten