Uitvoerder E&I - regio Rotterdam

In de rol van leidinggevend monteur E&I verricht je werkzaamheden aan elektrotechnische installaties binnen diverse sectoren zoals de food en feed, farmacie en petrochemie. Hier werken wij voor toonaangevende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Koole, Cabot, Kerry, Heineken, Tata Steel, BASF en Vrumona. Als Uitvoerder E&I ben je vanaf de kick-off tot aan de oplevering betrokken. Kom jij het uitvoerende team aansturen en krijg jij energie van het begeleiden van de uitvoering van projecten op het gebied van E&I? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Je coördineert de werkzaamheden en zorgt voor de oplevering van de uitgevoerde werken conform contract en voorschriften van zowel de opdrachtgever als Verwater. Samen met je direct leidinggevende bespreek je de werkzaamheden en oriënteer je je op de technische en organisatorische aspecten van het project. Wanneer er scope wijzigingen zijn bespreek je deze met de leidinggevende en vertaal je dit in een meer/minderwerk. Je bepaalt, eventueel in overleg met de direct leidinggevende, hoeveel mensen dagelijks op het project worden ingezet. Hierbij zorg je dat de benodigde materialen en gereedschappen bij aanvang van het project aanwezig en goedgekeurd zijn en dat ook tussentijds voortdurend kan worden beschikt over voldoende materialen. Afhankelijk van de grote van het project bestel je zelf of via een werkvoorbereider het benodigde materiaal/ materieel en zie je er op toe dat de gereedschappen en materiaal op verstandige wijze worden gebruikt en onderhouden. Je verdeelt het werk en instrueert de betrokken medewerkers. Je houdt toezicht op de uitvoering van het werk, bewaakt de voortgang (in verband met opleveringstijden) en beoordeelt dagelijks de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Je ziet erop toe dat testen en afnamen van de werken tijdig en conform de hiervoor opgestelde werkprocedures worden uitgevoerd en dat de hiermee samenhangende documentatie in de vorm van een fabricage boek wordt beheerd. Je bent mede verantwoordelijk voor de naleving van procedures en instructies als omschreven in het HSEQ- handboek

Wat wij vragen?

Wij zijn op zoek naar iemand die positief is ingesteld, graag in contact is met collega’s en een uitgebreide E&I kennis heeft. Je hebt kennis van onderhoud aan E&I installaties en ervaring met o.a. het (de-)monteren van E&I equipment. Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig kan werken, beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau (min. MBO Elektrotechniek niveau 4) en werkervaring op E&I vlak als uitvoerder binnen de industrie is een vereiste voor de functie. Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk) van belang en je dient in het bezit te zijn van eigen vervoer en een VCA-VOL certificaat. Veiligheid is topprioriteit binnen onze organisatie, je bent dan ook altijd bewust van de omstandigheden waarin je werkt.

Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag bij een platte organisatie met korte lijnen waar zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief belangrijk zijn. Je werkt samen met E&I specialisten waarmee jij continu voor kwaliteit gaat. In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en daarmee ook de verantwoordelijkheid om je projecten in de regio Rotterdam succesvol af te ronden. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Naast deze goede voorwaarden is er ook ruimte voor plezier, bijvoorbeeld een zomer-bbq of een gezellige kerstborrel met alle collega’s. Verder bieden wij:

  • een functie voor 40 uur per week;
  • 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • een aantrekkelijk salaris en
  • uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Verwater Industrial Services is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Het dienstenpakket van Verwater Industrial Services omvat E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, stops en shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noord West Nederland realiseren wij dit met ruim 100 medewerkers vanaf de locatie Amsterdam. We werken voor opdrachtgevers in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma.

Aanvullende informatie
Herken je jezelf in de omschrijving? Reageer dan snel!
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Ellen Klomp (e.klomp@verwater.com, 0683065041).

 

Function

Experience
Werkervaring op E&I vlak als uitvoerder binnen de industrie
Education level
MBO/HBO werk- en denkniveau

Contact

Contact
Ellen Klomp
Phonenumber
+31(0)683065041
Apply for job