Verwater Industrial Services bestaat vijf jaar en dat vieren wij!

9 september 2020

 

Al vijf jaar lang leveren onze mensen dagelijks een belangrijke bijdrage aan de veiligheid, levensduur en duurzaamheid van industriële installaties. Met een gemotiveerd en enthousiast team ontwerpen, bouwen en onderhouden wij industriële installaties. Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij ook de procesautomatisering. Wij geloven in het veiliger en duurzamer maken van industriële installaties en dit doen wij door mee te denken in oplossingen die onze klanten helpen verder te groeien. Als onze klanten groeien, groeien wij met hen mee.

 

We bedanken hierbij al onze klanten, collega’s, leveranciers, aandeelhouders en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen.

 

Het is een enorm uitdagende tijd voor ons geweest met pieken en dalen. Wij zijn hier sterker uitgekomen en raakten als team steeds beter op elkaar ingespeeld. Wij weten wat we aan elkaar hebben. Met deze ervaring en het continue doorvoeren van verbeteringen in onze werkwijze kunnen wij voorop blijven lopen in een markt die door de energietransitie en verduurzaming continue aan verandering onderhevig is.

 

We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken We kijken vol vertrouwen naar de toekomst!