Verwater Industrial Services lid van ISA Nederland

8 juli 2019

Vanaf Juni 2019 is Verwater Industrial Services B.V. ook lid van de ISA Nederland organisatie. Hiermee vergroten we onze professionaliteit en kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn met de vraagstukken waar zij mee zitten.

De International Society of Automation (ISA) is een leidende, globale, non-profit organisatie met meer dan 30.000 leden wereldwijd. ISA zet de standaard voor automatisering en helpt professionals bij het oplossen van complexe technische problemen. ISA ontwikkelt standaarden, certificeert industrieprofessionals, verstrekt opleiding en onderwijs, publiceert boeken en technische artikelen en organiseert conferenties en beurzen voor automatiseringsprofessionals.

ISA biedt haar leden ongeëvenaarde toegang tot technische informatie, beroepsontwikkelingen en mogelijkheden om te netwerken met andere professionals in de automatisering.

De ISA Nederland (ISA Netherlands Section) behartigt de belangen van de Nederlandse ISA leden en informeert deze professionals tijdens o.a. thema avonden, sociale gebeurtenissen en andere events.

Wilt u hier ook eens bij zijn, neem dan contact op met ons.