Verwater Industrial Services Noord-Oost lanceert nieuwe afdeling kunststoftechnieken

20 april 2023

Met ingang van april 2023 is onze afdeling kunststoftechnieken operationeel binnen Verwater Industrial Services Noord-Oost en zijn wij uw trotse partner in kunststoftechnieken.

In de industrie groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardige en veilige oplossingen voor opslag en transport van chemicaliën. Hierbij worden steeds hogere eisen gesteld aan de chemische resistentie van het materiaal. Wij bieden oplossingen voor leidingsystemen voor transport van chemicaliën, tanks voor opslag van chemicaliën, afzuiginstallaties, schoorstenen en rookgasafvoeren en afvalwater behandelingsinstallaties. Onze diensten en producten worden geleverd in alle stadia van het proces, zowel voor nieuwe installaties als voor revisies.
 

Van ontwerp tot onderhoud

Van ontwerp tot onderhoud bieden wij complete service. Onze goed uitgeruste productiefaciliteit werkt volgens strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften en wij zijn ISO 9001, VCA-P, ISO-14001 en Tüv/DVS gecertificeerd.

Onze specialismen omvatten service en onderhoud, afzuigsystemen, kunststof leidingsystemen, water- en luchtbehandeling, doseerinstallaties, waterzuivering installaties, tanks en baden en besturingssystemen. Wij werken met verschillende kunststoffen, waaronder HDPE, PP, PPs, PC, PMMA, PVC en PVDF, en elektrisch geleidende varianten worden regelmatig toegepast. Als verbindingstechnieken gebruiken wij draadlassen, extruderen, IR-lassen, moflassen, spiegellassen, elektromoflassen en lijmen.

Bij het verwerken van kunststoffen is het beheersen van afvalstromen van groot belang. Wij vangen alle restmaterialen op en bieden deze gescheiden aan ter verwerking. Zo dragen wij bij aan het verminderen van afvalstromen en het circulair verwerken van kunststoffen.

Voor meer informatie over onze diensten en producten, kunt u gerust contact opnemen met onze salesafdeling via sales.visno@verwater.com. Voor technische informatie kunt u contact opnemen met Erik Veenstra, via 06-30 38 42 36 of e.veenstra@verwater.com. Bij Verwater Industrial Services Noord-Oost zetten wij ons in om uw partner te zijn in kunststoftechnieken, van ontwerp tot onderhoud.