Werkvoorbereider E / I

Als Werkvoorbereider vind je je uitdaging in het administratief en technisch inhoudelijk ondersteunen in de voorbereiding, uitvoering en oplevering van onderhoudsopdrachten/ projecten aan de desbetreffende contractmanager/ projectleider. Je bent de steun en toeverlaat van de business en je draagt hier je steentje bij door gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Daarnaast analyseer je als calculator kostprijsberekeningen en je voert besprekingen met (potentiële) opdrachtgevers. Je bezoekt de betreffende site om de opdracht op te nemen en werkt deze vervolgens op kantoor uit. Je werkt secuur en zorgt ervoor dat we middels jouw calculatie een scherpe prijs bij onze klant neer kunnen leggen welke tevens resulteert in een positieve marge voor de organisatie.

 

Wie zijn wij?

Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die wereldwijd totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 werken er vandaag de dag wereldwijd ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, onderhoud (mechanical), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, piping, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten.

In Noord Oost Nederland realiseren wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl en Emmen. We werken voor klanten in nagenoeg alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food & feed, pharma. Het management van Verwater zoekt voor de locatie Emmen en Groningen  een werkvoorbereider die snel kan schakelen, enthousiast is en houdt van aanpakken. Ben je een echte zelfstarter met een no-nonsens houding, dan ben je voor Verwater van toegevoegde waarde. 


Jouw kwaliteiten en capaciteiten:

 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding;
 • Je hebt ervaring met de gebruikelijke software zoals Microsoft Word, Excel, Projects en pakketten voor het lezen en interpreteren van tekeningen;
 • Ervaring met Navision is een pré;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Je werkwijze kenmerkt zich door accuratesse en een proactieve instelling;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en enthousiasme;
 • Je beschikt over prima communicatieve vaardigheden.

 

Wij bieden:

 • Een fijne werkomgeving waar hard gewerkt wordt en collegialiteit voorop staat;
 • Uitstekend salaris  van 3500 tot 4500 euro op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Zie je deze job helemaal zitten? Neem dan contact op met Karin Strous via 06- 26207515 (appen kan ook) / k.strous@verwater.com

 

Function

Experience
3 tot 5 jaar
Education level
MBO / HBO

Contact

Contact
Karin Strous
Phonenumber
+31 (0)6 26 20 75 15
Apply for job